Omscholen tot las-technisch professional met rugdekking van de Toplasser

Met de huidige berichtgeving omtrent grote tekorten aan lassers en overig technisch personeel op de arbeidsmarkt, merken wij een toename in belangstellenden om zich te laten omscholen. Vanuit onze achtergrond als las-technisch opleider, weten wij als geen ander hoe de paden binnen onze sector lopen. Samen met onze kandidaten stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op, en helpen we junior lasprofessionals heldere doelen te stellen en behalen binnen een realistische tijdspanne.

Zo vond ook Niels uit Zevenbergen ons. Na een korte periode werkervaring te hebben opgedaan in de logistiek, waarvoor hij zijn Hbo-opleiding vorig jaar afrondde. Al snel was voor Niels duidelijk; ‘dit wordt hem niet!’ In plaats van het coördineren/begeleiden van processen, wil Niels onderdeel zijn van het vervaardigingsproces. Met andere woorden, iets met zijn handen doen en mooie dingen maken. Ook na plaatsing blijven wij (desgewenst) intensief betrokken bij de ontwikkeling van onze kandidaat. Zo gaat voor elk uur dat een kandidaat voor ons werkt een contributie in de opleidingspot, en worden voor onze kandidaten specifieke trainingen en bijeenkomsten georganiseerd. Ook voor leer/werktrajecten kunnen we tezamen met kandidaat en opdrachtgever een route uitstippelen.

Omscholen tot lasser - duur grapje?

Wil jij je laten omscholen tot lasser, maar beschik je niet over de middelen om de benodigde investering op te brengen? Geen stress! Wij stellen met jou een ontwikkelplan op, waarbij we duidelijke afspraken maken over de aard van onze samenwerking. Wij financieren dan jouw opleiding, zodat jij zorgeloos aan je nieuwe carrière als lasser begint!

Is jouw interesse gewekt na het lezen van onze werkwijze? Plan eens een oriënterend gesprek met ons in met een van onze specialisten, en ervaar zelf wat ons uniek maakt.

Neem contact met ons op via 088-13 44 567 of stuur een mailtje naar info@toplasser.nl. We staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan!