Nieuwe verbinding bij het Lasinstituut

Vandaag lanceren we een nieuwe tak binnen onze organisatie. Ons kleine broertje Vinny de Toplasser.

Uit onze ontstaansgeschiedenis blijkt de wil om bij te dragen aan het mooie las-ambacht. Eerst was daar Laspartners Multiweld en het Lasinstituut. Op natuurlijke wijze ontstond hun broertje de Toplasser – de verbinder tussen die twee. We noemden hem Vinny. Op onze website verbinden we. Neem vooral een kijkje.

Lasprofessionals zijn onmisbaar

Toplassers zijn niet te missen

De Toplasser

Waar Lasinsituut de professionals opleidt en Laspartners apparatuur en services levert legt De Toplasser de verbinding: we leveren lastechnici, lasprofessionals met rugdekking. Als iedereen blijft doen waar ‘ie goed in is, doen wij dat ook. Wij maken de verbinding en gaan daarin verder dan alleen het metaal. IJzersterk!

Want we zijn goed ingevoerd bij bedrijven in de metaalverwerkende industrie en we kennen de behoefte van lassende professionals als geen ander. Dan kunnen we ze toch ook verbinden? Vakmensen aan bedrijven. Bedrijven aan vakmensen.

Wij leveren

Toplassers

Van pijplassers tot lasbazen en lasinspecteurs – onze lasprofessionals zetten altijd kwaliteit op de markt

Wij leveren

Rugdekking

We kunnen kwaliteit beloven, omdat onze lasprofessionals altijd kunnen rekenen op een team waar ze op terug kunnen vallen

Wij leveren

Laskennis

De kennis van onze experts bij het Lasinstituut en Laspartners Multiweld, geven ons het gewicht om het beste advies te garanderen

Top
lassers

Als iedereen blijft doen waar íe goed in is, doen wij dat ook. Wij maken de verbinding en gaan daarin verder dan alleen het metaal. IJzersterk!

Voor bedrijven: onze opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat de beste lasprofessional – met rugdekking vanuit het Lasinstituut – op de juiste opdracht zit en zijn daarmee verzekerd van kwaliteit.

Voor vakmensen: onze vakmensen zijn verzekerd van de tofste opdrachten en door hen rugdekking te bieden, durven we zo bold te beloven: wij hebben de beste professionals.